keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Viimeisiä päiviä viedään... 


...mutta meno sen kun paranee! Tämän kerran oppilaskuntapäivässä oli aiheena yrittäjyyskasvatus. Jokainen luokka perusti oman mieluisan yrityksen tätä päivää varten. Päivään valmistauduttiin huolella tehden erilaisia strategioita ja miettien muun muassa mainontaa. Työvuoroistakin piti sopia!

Tuote- ja palveluvalikoima oli laaja. Tarjolla oli Glögilää ja pipareita ihanan jouluisan tunnelman kera. Aurinkoenergiaakin kaivattiin ja yksi luokka perusti joulubiitsin, jossa sai loikoilla rannalla, kuulla laineen liplatusta ja nauttia virkistävää juomaa siinä samalla. Osa luokista halusi tarjota aktiviteettipalveluja, jonka seurauksena syntyi jouluinen bmx-rata koulun käytävälle ja energiaa sai käydä purkamassa saliin perustetussa temppuradassa. Tämän lisäksi oli tarjolla muun muassa tietovisaa Haluatko miljonääriksi tyyliin, elämyshakuisille kammokujaa sekä kierrätyksestä kiinnostuneille oli tarjolla lelujen kierrätysmahdollisuus yhtä rahaa vastaan. Rahalla sai ottaa myös riskin pukinmetsästyksessä.

Luokassa tehtiin oikeasti hommia: järjesteltiin, siivoiltiin, palveltiin asiakkaita ja pari sisäänheittäjääkin näkyi käytävillä. Tämän työn lisäksi päivän aikana tehtiin monia valintoja. Jokainen oppilas sai seitsemän taikametsärahaa. Pitikin miettiä, mihin rahansa haluaa kuluttaa.

Toivottavasti kuvista välittyy se fiilis, mikä käytävillä ja luokissa oli käsin kosketeltavissa! Iloisia naamoja tämä päivä täynnä! Eikä muuten ollut yhtä ainutta vaikeaa asiakasta. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti