tiistai 20. joulukuuta 2016

Taas kerran juhlistimme joulua ja loman alkua Siltismäiseen tyyliin. Juhlamme eivät olisi mitään ilman iki-ihanaa Taikametsäorkesteria, joka huolehti tälläkin kertaa kaikkien esityksien musiikista. Oma suosikkini on aina koulumme oppilaiden omat sävellykset. Joulua ei tulisi ilman Revontulikumpu-biisiä. Joka vuosi tämä ilmiömäinen orkesteri saadaan kasaan ja ei voi kuin ihailla lahjakkuuden ja treenien tulosta!

Hienot esitykset oli taas ehditty luoda kaiken koulutyön ja muun toiminnan ohella. Esiintymiskokemus on tärkeää ja arvokasta. Tänäkin vuonna sai yllätyä, miten joku vähän luokassa ujompi saattaakin olla lavalla loistava tähti! Ilman näitä esiintymismahdollisuuksia saattaisi tällainen puoli jäädä näkemättä ja ennen kaikkea, mikä kokemus se onkaan pienelle ihmisille!

Myös opettajakunnasta aina osa heittäytyy lavalla ja haluaa siten näyttää esimerkkiä oppilaille, että vielä aikuisenakin saa hassutella lavalla. Joulupukin roolin näyttelijä olikin osalle oppilaista melkoinen mysteeri. Ja miksikäs ei ne aikuisetkin hyppäsi lavalle, kun lahjakkuutta löytyy sillä saralla!

Ja kahden juhlan alkuun välissä ja loppuun huolehdittiin vielä suut makeaksi 5T:n voimin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti